nl

Babybugz

Babybugz

BABYBUGZ is een label van MANTIS.

MANTIS is een bekroond ethisch kledingmerk met assortimenten voor volwassenen, kinderen en baby's. Met een sterke ethische instelling streeft MANTIS ernaar modieuze kwaliteitskleding te maken die jarenlang gedragen en geliefd zal zijn.

Voor MANTIS betekent "Goed gemaakte kleding" het beste ontwerp, de beste materialen en de beste details op elk item, zodat het jarenlang gedragen en gekoesterd kan worden. Het gaat om de perfecte pasvorm en het gevoel dat het geeft, om de erkenning dat elk kledingstuk van MANTIS een levenscyclus heeft en dat elk deel van de reis van het kledingstuk - van ontwerp tot productie en levering - een kans is om alle betrokkenen te helpen. Een groot voorstander van de productie in Afrika,

MANTIS loopt al meer dan tien jaar voorop in de ethische katoenindustrie.  MANTIS heeft expertise in de sector en weet hoe de laatste trends op het gebied van stoffen, mode en branding kunnen worden gecombineerd om op maat gemaakte kleding van hoge kwaliteit te creëren. Veel artikelen worden al geproduceerd met biologisch katoen. 

Als u voor MANTIS kiest, kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een ethisch verantwoord product.

Neem voor alle mogelijkheden en opties contact met ons op.

                >             Geschikt voor zeefdruk, transferdruk, borduren
                >             Dames- en herenmodellen
                >             Hoogwaardige kwaliteit
                >             Eerlijke en veilige productie
                >             Europese voorraad beschikbaar

Merken:

Genre:

Uitvoering:

Kleur:

Compositie:

Mouwtype:

Pasvorm:

Maat:

Thema:

© 2024 Promotional TextilesDesign: ipsis
Naar vergelijken