nl

Estex

Estex

Estex-sokken zijn het product van een familie-avontuur dat in 1957 in Moselle begon, het kleine bedrijf dat gespecialiseerd is in accessoires voor schoenen begint aan het Estex-sokkenavontuur, vertrouwend op Italiaanse knowhow.

Estex brandwerende sokken is een volgende stap in Estex's veiligheidssokken gewijd aan veiligheid. Het merk is voornamelijk gebaseerd op productieprocessen in Italiƫ en bevat veel technische knowhow om te voldoen aan de beperkingen van veiligheid en comfort die vereist zijn in het beroepsveld. Estex werksokken zijn resistent, verstevigd bij de hiel en deels gemaakt van katoen.

Deze sokken hebben het grote voordeel dat ze geschikt zijn diverse doeleinden, zoals bewaking maar ook geschikt zijn voor zowel lopen als staan als ook sommige duursporten. Als de sokken voornamelijk van katoen of wol zijn, kunnen ze bijvoorbeeld Coolmax-technologie integreren voor het comfort van de voet. Meestal is de binnenkant pluche voor comfort en wordt rekening gehouden met de stevigheid en duurzaamheid van de sok.

  • 12 Estex
  • Sorteren op:
  • Toon:

Genre:

Uitvoering:

Kleur:

Compositie:


Naar alle producten
© 2023 Promotional TextilesDesign: ipsis
Naar vergelijken